Huur onze trekkershutten
Beleef de natuur zelf op onze camping

Eén van onze trekkershutten vastleggen?

Een trekkershut is ideaal voor een wat korter verblijf omdat men zich tijdens een fiets- of wandelvakantie regelmatig(er) verplaatst. Deze houten hutten tekenen zich door hun eenvoud, lage huurprijs maar hoge natuurbeleving. De inrichting bestaat uit twee stapelbedden. De hoofdkussens liggen klaar voor gebruik. Er is zitgelegenheid en u heeft beschikking over licht en elektriciteit. Net als een kleine koelkast, kookplaat, een afwasteil, emmer, dweil, bezem plus veger en blik. Voor een slaapzak, onderlaken en kussensloop zorgt u zelf. Dat geldt ook voor het kookgerei, serviesgoed en bestek (dit kan eventueel en op aanvraag gehuurd worden). Naast de zitgelegenheid in de hut staat er buiten een picknicktafel klaar om extra te genieten van de buitenlucht en mooie omgeving. Het sanitaire gebouw is op loopafstand en beschikt over voorzieningen zoals toiletpapier. De trekkershutten zijn per nacht te huur.

Camping de Meidoorn Trekkershutten

 

Wist u dat ‘Trekkershut’ een beschermde titel is?

 Het woord ‘trekkershut’ is dan ook een predicaat. Deze naam mag namelijk alleen gevoerd worden als de trekkershut door stichting De Groene Koepel erkend is en voldoet aan de gestelde richtlijnen. Daarom worden ook onze Trekkershutten eens in de drie jaar door keurmeesters van de Stichting Keurmerk Milieu Veiligheid en Kwaliteit geïnspecteerd. Zijn ze weer goedgekeurd? Dan volgt de vermelding Trekkershut in de Trekkershuttengids of -kaart en op de site www.trekkershutten.nl. Wij ontvangen een gevelbord met inspectiestickers die het predicaat formeel bevestigen.

 

Actief genieten

Bekijk de omgeving

Genieten van de Zeeuwse kust, heerlijk fietsen of wandelen in een unieke omgeving. Haaientanden zoeken of lekker aan het strand liggen. Ervaar de eindeloze polders van Zeeuws-Vlaanderen.