Uitgebreide faciliteiten
voor  individu, groep of gezin

Lekkers eten buiten of op de camping

Na een dagje weg of strand kan het fijn zijn om niet zelf te hoeven koken. In onze gemeente Sluis en daarbuiten, is de keuze aan restaurants erg groot. Het aanbod is zo divers dat u, we weten het zeker, een gelegenheid naar uw smaak vindt. We kunnen ons daarentegen ook best voorstellen dat u, eenmaal in de stoel voor uw caravan, tent of hut, een keertje niet al te ver wilt rijden, fietsen of lopen voor het avondeten. Op de camping kunt u daarom ook een lekker hapje eten en drinken. Zo verzorgen wij verschillende pizza’s en is er een frituur. Tijdens het hoogseizoen kunt u hier iedere dag terecht. In het voor- en naseizoen bent u in de weekenden welkom. Bekijk hier de openingstijden.

Frituur Camping de Meidoorn

Snackbar

Pizza

Pizza

Terras

Draadloos internet

Gratis WiFi

Modern Sanitair

Wasgelegendheid

Was- en droog gelegenheid

Kinderspeeltuin

Kinderspeeltuin

gehandicapten toilet

Toegangkelijk

gehandicapten toilet

Toilet/Douche

Parkeren

Ruime parkeerplaats

Tennisbanen

Tafeltennis Camping de Meidoorn

Tafeltennis

Volleybal Camping de Meidoorn Sluis

Volleybal en badminton

6 Ampère inclusief

Camperplaatsen

Camperplaatsen

Water inname

Water inname

Chemisch toilet

Chemisch toilet

6 Ampère inclusief

Drankje doen? 

In onze bar en op het terras schenken we goede koffie, thee, frisdrank, wijnen maar ook een aantal befaamde Belgische en regionale bieren. Dit zijn de kleine pleziertjes van het leven. Want hoe lekker kan koffie zijn! Of thee met de juiste aandacht gezet? En een wat zwaarder bier vraagt gewoon om het langzaam maar aandachtig te drinken. U vertelt waar u zin in heeft, wij zetten het voor u klaar.

Reserveren

Enthousiast en uw vakantie direct vastleggen? Het kan onmiddellijk geregeld worden. Om het u makkelijk te maken kunt u zelf een plekje reserveren op onze camping. Dat kan via onderstaande ‘zoek en boek’-button. Het overzicht van de gehanteerde tarieven staat erbij. Op deze manier bent u verzekerd van een plaats en behoort zoeken naar een beschikbare kampeerplek bij aankomst tot de verleden tijd.

Door op tijd te reserveren is een vakantie naar wens gewaarborgd. Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via info@campingdemeidoornsluis.nl of tel. 0031 (0)117 46 16 62.

 

Actief genieten

Bekijk de omgeving

Genieten van de Zeeuwse kust, heerlijk fietsen of wandelen in een unieke omgeving. Haaientanden zoeken of lekker aan het strand liggen. Ervaar de eindeloze polders van Zeeuws-Vlaanderen.