Huur onze ingerichte De Waard tunneltenten
Kamperen maar dan in luxe

 

Houdt u van het campingleven? Maar niet echt van het op- en afbreken van een tent en het gesleep met slaapzakken en matrassen? Kies dan voor kamperen in onze luxe “De Waard tenten” en ga voor met veel gemak en comfort! Bij Camping de Meidoorn Sluis, hebben wij diverse en compleet ingerichte De Waard tunnel tenten voor u klaar staan. De tenten zijn prachtig gelegen langs de rand van de camping met uitzicht op de stadwallen van Sluis. Iedere tent heeft zijn eigen houten vlonder mét een eigen terras en zijn omringd door heel veel natuur en groen. De tenten zijn ideaal voor een langer verblijf met het hele gezin.

De tenten zijn voor vier personen en beschikken over een riante leef- en slaapruimte en zijn voorzien van een grote luifel. U kunt genieten van het buitenleven op het terras voor de tent of lekker binnen zitten.

Inrichting van onze De Waard tenten:

•             2 x 2 één persoonsbedden (80×200) met matrassen en hoofdkussens
•             Een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker
•             2-pits gastoestel en een uitgebreide keukenuitrusting
•             Grote tafel met 4 stoelen
•             Picknicktafel en 2 ligstoelen (op het terras)
•             Verlichting en elektriciteit

De tenten zijn volledig ingericht: u hoeft alleen uw persoonlijke spullen, beddengoed en keukendoeken mee te nemen en uw vakantie kan beginnen!
In het voor- en naseizoen plaatsen we ook een klein kacheltje in de tent, zodat u ook in deze periode van het maximale comfort kunt genieten!

Wilt u één van onze ingerichte De Waard tenten huren?

Maandag en vrijdag zijn onze vaste wissel- en aankomstdagen Zo kunt u een week, midweek of een lang weekend boeken…langer mag natuurlijk ook!

  • De tenten zijn te huur voor personen vanaf 21 jaar.
  • Honden zijn helaas niet toegestaan.

 

Actief genieten

Bekijk de omgeving

Genieten van de Zeeuwse kust, heerlijk fietsen of wandelen in een unieke omgeving. Haaientanden zoeken of lekker aan het strand liggen. Ervaar de eindeloze polders van Zeeuws-Vlaanderen.